info@keletepszer.hu   +36 52 955 973

RÓLUNK

MINŐSÉG, ÁR, HATÁRIDŐ

A "Kelet-Épszer Kft."

Gazdasági társaságunk 2008-ban alakult és 100%-ban magyar természetes személyek tulajdonában álló vállalkozásként működik. Alapvető tevékenységként teljes körű építőipari generál kivitelezéssel foglalkozunk az útépítés, mélyépítés és magasépítés területén.

Csapatunkat nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek alkotják, akik szakmai múltja az előző évezredre nyúlik vissza. A műszaki irányítást felkészült, gyakorlott mérnökeink végzik, akik természetesen rendelkeznek minden előírt szakmai jogosultsággal, amit a jogszabályok megkövetelnek.  

Társaságunk mára irodával és önálló telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezetté fejlődött, s neve ismertté vált Debrecen és környéke önkormányzatai, építőipari cégei körében. Generál-, és alvállalkozói minőségben egyaránt jelentősebb építőipari projektek kivitelezőjeként jelenünk meg az építőipari piacon, s rendszeres résztvevői vagyunk jelentős önkormányzati beruházások megvalósítására kiírt közbeszerzési pályázatoknak.

Célunk, hogy folyamatos fejlődést elérve az általunk képviselt kedvező ár/érték arányú szolgáltatás mellett továbbra is biztosítsuk helyünket a regionális építőipar elitjében, s cégünk bővítésével egyre több és komolyabb beruházás elvégzésére váljunk alkalmassá.

Megrendelőink között nagy számban vannak önkormányzatok, de megtalálhatóak a magánszféra képviselői is. Munkáink 80%-át közbeszerzési pályázatokon nyerjük el.

Kivitelezési vállalkozási területek

  • Útépítés
  • Vízépítés
  • Magasépítés
  • Közműépítés

Szolgáltatások

  • Közbeszerzési pályázatok műszaki előkészítése
  • Közbeszerzési eljárások lebonyolítása
  • Teljes körű tervezés
  • Beruházás szervezés, kivitelezések lebonyolítása
  • Műszaki ellenőrzés

Minőségpolitika

Vevőink elégedettsége és működésünk hatékonyságának javítása érdekében 2013-ban az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer bevezetése mellett döntöttünk. Az ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer és a 28001 OHSAS követelmények szerinti munkahelyi egészségvédelmi és biztonságirányítási rendszer bevezetése mellett pedig 2014-ben köteleztük el magunkat. Az új megrendelő központú rendszer kiszámíthatóságot nyújt megrendelőink számára, akár fővállalkozóként, akár generálkivitelezőként valósítjuk meg elképzeléseiket.

Együttműködés a megvalósításban résztvevőkkel

Meggyőződésünk, hogy a kis-, és középvállalkozások jövője a társ-, és alvállalkozókkal kialakított tartós munkakapcsolat eredményességén alapul. Cégünk több éve ugyanazokkal a megbízható vállalkozókkal, beszállítókkal dolgozik, akikkel az évek során korrekt munkakapcsolat alakult ki. Partnereink többségével szakembereink - a cég alapítását megelőző időkre visszamenően - több mint tíz éve működnek együtt. Stabil partnereink mellett nagy hangsúlyt fektetünk saját szakembergárdánk képzésére, valamint a munkájára igényes utánpótlás kinevelésére is. A felelős gondolkodást és a maximális elkötelezettséget nemcsak saját alkalmazottainktól, hanem minden együttműködő alvállalkozónktól megköveteljük.

Cégünk megalakulása óta eltelt időben mind a megrendelőink, mind a magunk számára egyaránt bizonyítottuk munkánk szükségességét és megfelelőségét, valamint elkötelezettségünket megbízóink érdekeinek és elvárásainak minőségi képviselete mellett.